Super Mario Bros

2009-08-17 – 18.07 – Måndag

Det märks att det börjar röra sig mot höstigare tider. Dels för att alla pratar om att börja jobba och börja i skolan. Men sen har vi ju vädret också. Det regnar, vilket det brukar göra här i Sverige. Men det regnar mer aggressivt och kallt. Löven börjar se ledsna ut på grund av att de får så lite sol. Och mitt hjärta bultar efter höst. Börja om på nytt. Leta efter det nya i livet. Känna efter vad som känns bäst och låta de röda, gula, bruna och svarta färgerna ringla runt mig. Konstigt egentligen att vågen inte är ett eldtecken med tanke på alla eldfärger som förekommer just då.

18:10 Ska hjälpa Sara med maten…

 

22:04

Har nästan varvat New Super Mario Bros nu. Har visserligen en del saker att jämna ut för att klara spelet till 100%, men det är en annan femma. Det faktum att jag lyckats ta mig igenom alla slott och borgar utan att skrika som en liten flicka är ju faktiskt väldigt bra. Frågan är bara hur fasen jag ska ta mig igenom sista slottet. Det verkar ju helt omöjligt. Har försökt kolla lite på en walk through-guide, men det känns lite fuskigt. Jag menar, Mariospel i vanliga fall brukar ju mest vara ”spring, hoppa, spotta, spring, hoppa, ducka!”

   Imorgon ska jag på avvänjning. Eller, näe… Jag ska till GUB hade jag tänkt. Göteborgs Universitets Bibliotek. Bra förkortning där tycker jag. ÖRUB ^_^ GäUB. SUB. KUB. MUB. LuUB. Fast den där sista kan ju bli både Lund och Luleå :D Luuuuuuuub! Raaaabuuu.

22:10


Nu så

2009-08-15 – 15.58 – Lördag

Då var man äntligen färdigskriven. Alla uppgifter är klara och godkända. Nu ska man bara vänta på att poängen går in. Annars är det ingen idé. Eller jo, någon idé är det ju, men jag vill ju ha mina poäng så man är klar när man examinerar sig.

 

16:00 *kakpaus* 17:36

 

Jag vill ha ett SNES så jag kan spela Super Mario World ;__; Hannes hade med sig sitt ner, så vi har varvat det nu. Dock har vi fortfarande en massa spännande världar kvar att låsa upp, men… Jag vill ha ett eget SNES. Och jag vill ha ett gameboy, så jag kan spela massa andra roliga spel. Jag vill vara en riktig gamer ;__; Jag är trött på att spela spel på emulator på datorn. Ska se om jag kan göra något åt det under hösten. Hittade någon som ville sälja sina spel, kanske kan få det hyfsat billigt.

 

 

 Nu ska vi hoppas på att det blir bra väder igen. Och att folk vill träffas. Jag har suttit inne tillräckligt länge nu. Men Europe igår var kul.

17:40 BATMAN!


Augusti

2009-08-05 – 23.53 – Onsdag

Ohyeah. Nu har jag skrivit i den här dagboksbloggen i ett år. Bloggen har funnits ett längre tag, men den här dagboken började jag skriva på för att ha lite koll på hur det går för mig i livet, nu när jag lever det själv. Eller, till viss del själv.

   Fick just reda på att jag har klarat min andra universitetskurs ever. Egentligen skulle den varit klar i höstas, men med tanke på DDT uppgiften som låg och gnagde… Men den är godkänd nu och kursen ska vara godkänd också. Snart klarar jag säkert min tredje kurs också. Har ju till på måndag på mig -__-;; Eller, egentligen har jag redan sumpat den chansen /SLASH/ jag tills det att jag tar examen på mig för att göra klart den uppgiften. Men ju förr den blir klar desto bättre. Eller hur? Har inte så mycket kvar nu. Ska bara jämföra lite hit och dit. Så snart har man 90hp avklarade; Historia A, Teater Drama I och Teater Drama II. Till hösten blir det Pedagogik med Didaktisk Inriktning A/I 30hp, och förhoppningsvis Teaterproduktion 7,5hp. Den senare går på kvartsfart :D Det blir inte ens en femtedels poäng i veckan o_O;

 

Hur går det på träningsfronten då? Jo, det går. Mamma har köpt hem ett Wii Fit, som faktiskt var väldigt roligt att spela. Jobbigt som sjutton, men det är kul. Och när jag kommer hem har jag ett liknande spel till PS2 som jag hittade på Game. Mamma och jag tog en promenad till Fiskebäck förut. Det tog visserligen en timme, och eftersom mamma inte ville bada så blev det inte så mycket tränat där, men det var skönt ändå. Kim har också varit duktig och hjälpt mig att träna lite. Ska bara få musklerna till att fatta att de ska bli starka också.

   Blev lite irriterad på vågen häromdagen. Den tyckte att jag och Lisa vägde närmare 200kg, medan mamma vägde runt 270kg. Mmm… Not.

 

Har äntligen fått tag i Spotify, så nu lyssnar jag på massor med musik. I och för sig brukar jag lyssna på mycket musik, fast det senaste har jag inte gjort det så mycket, men nu gör jag det igen. Favoriter just nu är Toast! med Arrogant Worms, en liveskiva från en spelning de gjorde 2003, samt Richard Cheese som gör jazziga versioner av populäristiska låtar. Har även konstruerat en liten playlist med rumplåtar :D Dock är det i princip bara Baby Got Back, Big Bottom och Ass Like That som jag tycker om på den listan. Har en massa andra låtar också om rumpor, men de fanns tydligen inte på Spotify, så jag får göra en rumplista i något annat program istället.

00:08 I like toast!

RSS 2.0