Kudde

2011-12-05 – 20.27 – Tisdag
Sitter hemma hos mamma och lyssnar på när mamma tittar på Bonde söker fru. Orkade inte åka hem efter jobbet, eftersom jag börjar tidigt imorgon här i närheten, så då tänkte jag att jag lika gärna kunde ta en morgonprommenad imorgon på ca 20 minuter, istället för att åka buss och spårvagn och buss (och eventuellt buss igen) i drygt en timme och tio minuter för att komma fram. Lång mening det där. Vi får se hur det blir nästa år. Pluggar jag så kanske jag jobbar någon dag då och då, och då kanske jag kan orka med att åka hit ut. Men pluggar jag inte ska jag nog se mig om efter ett jobb närmare mig istället. Det blir lite slitsamt att åka tvärs över stan varje dag.
.
Kom på att jag nog önskar mig lite mer saker ändå. Visserligen skulle det gå in under presentkort eller så, men om man ändå ska skriva en önskelista så kan man ju lika gärna ta i från tårna, eller hur? :D Dessutom har Kim klagat på mig i flera år nu (nästan ett halvt decennium, kan ni tänka er?! :P) att jag borde skaffa mig nya kuddar och nytt täcke. So, here goes;
.
Kära Tomte, jag önskar mig (förutom det som står i föregående inlägg)
Kudde och täcke
Säng (inte en dubbelsäng, fast en stor säng, så man kan sova minst två personer och en katt samtidigt)
Matbord (bara det är stabilt är jag glad)
Stolar (till matbordet så klart (de jag har är inte sittsäkra))
Soffa (må så vara att den jag har är bruklig, men den kunde varit bekvämare :P)
Lägenhet (några kvadratmeter till hade ju inte skadat, särskilt inte i köket, inte heller hade jag tackat nej till en balkong)
20:39 Kanske kommer listan uppdateras igen... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0